HAL SEMALAM

     Ingin bercerita hal semalam,memandangkan dirumah tak terurus ,baju hampir seminggu tak bercuci, rumah tak bersapu, dek kerana Muhamad Rafie kena duduk Wad hampir 2 bulan,sekarang baru nampak alhamdulillah,Umie luangkan masa mlm semalam hingga jam 0300 am, kemas rumah, basuh semua barang barang hiasan jahitan yg dibeli dan dibuat sendiri.mencuci semua baju baju yang terperuk dalam bakul.

    Terasa penatnya,..namun puashati, citarasa tetap English Style..dan ada beberapa barang jahitan baru  yang siap umiee jahit, akan umie paparkan sedikit waktu nanti . Sememangnya umiee minat menjahit ,biar pun dulu umie terasa rendah diri bila umie lebih aktif menggunakan tangan kidal,namun bila Umie selalu melayari blog kawan kawan umie jadi terbiasa.Kehidupan umie berjalan biasa biasa  terkadang dugaan datang sileh berganti, namun umiee reda setiap ketentuan illahi, kerana setiap ujian itu pasti ada jalan penyelesaiannya.

     Pesan umie pada yg melayari blog ini terima kasih dan ingat biar siapa pun kita,dugaan pasti datang tanpa diundang harungilah dengan hati yang reda,Insaalah kasih Allah sentiasa ada untuk kita.

No comments:

Post a Comment

StooL Rosse

StooL Rosse

Meja Tamu

Meja Tamu

painting roses english deco

painting roses english deco

Meyhh la teng0k..Hasil Keje Tangan D waktu Lapang !!